Home Non-categorized Fortæl mig om manden der midt i en engageret, livlig diskussion med...

Fortæl mig om manden der midt i en engageret, livlig diskussion med vigtige emner hele tiden spurgte “Men må jeg gerne male mit hus lyseblåt?”

244

Fortæl mig om manden der midt i en engageret, livlig diskussion med vigtige emner hele tiden spurgte “Men må jeg gerne male mit hus lyseblåt?”

Han hed Grefo.

Afsløringen mandag, at nyhedsværter læser tre år på Actors Studio i New York som et led i deres i forvejen ret lede uddannelse minder mig om noget.

Nå. Hvad minder det dig om?

Bøger.

Minder det dig om bøger?

Ja.

Sig mig, hvad er det overhovedet vi taler om her?

Jeg interviewer dig.

Ja, det troede jeg også var tilfældet. Men du springer mellem vidt forskellige emner.

Jeg var bare nervøs ved mødet med dig.

Det er ondt at være nervøs.

Det er ikke ondt at være nervøs. Hvad er det for noget pjat.

Det er ondt at være nervøs.

Dum ærefrygt.

Hvad?

Jeg gentager det ikke.

Vil du ikke gentage det, du lige sagde?

Nej.

For jeg hørte det ikke.

Jeg gentager det ikke.

Det var som om du på en eller måde antydede, at en persons, en hvilken som helst persons, personlige kunstoplevelse kunne drages i tvivl.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: September. Der er 13 dage tilbage af måneden som har 30 dage. Det koster derfor 10 * 13/30 = 4,33 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det.