Home Non-categorized En læser spørger: Hvad er forskellen på indretningsarkitekters had, vrede, ligegyldighed, ondskab...

En læser spørger: Hvad er forskellen på indretningsarkitekters had, vrede, ligegyldighed, ondskab og ikke-kærlighed?

239

Kære The Other Newspaper,

En indretningsarkitekt jeg lige har smidt 45.000 kroner efter for at se på min dagligstue er raget uklar med en af møblerne på loftet. Det drejer sig om en spisebordsstol. Han skærer ansigt hver gang jeg foreslår stolen som et fuldgyldigt indslag i planlægningen. Jeg er psykolog så jeg er mere interesseret i at vide hvad han føler end hvorfor stolen er uskøn for ham?

Hilsen ukendte Topmand Maradjøngade

Kære Topmand,

Had er sorg som er godt på vej til at blive til enten pænhed, kærlighed eller latter.

Vrede er et fysisk ubehag hvor verden går ned bag solen.

Ligegyldighed er sorg der lyner så man ikke kan se det sagen drejer sig om, nemlig en stærk lidende person der vil dig det godt.

Ondskab er noget banalt der ødelægger sind og hjerter.

Ikke-kærlighed er det samme som det Tjørn Rabunter benævner ækvapollitoriumskhed. Dette ustabile, men betydningsfulde, mineral blev første gang opdaget i en sølvmine i Kuwait i 1968 og er ingående, omend metaforisk, analyseret i Kloge Franskbrøds roman “Gong eller Bong”.

Den følelse du leder efter er imidlertid surhed. Din indretningsarkitekt kan sagtens være gong eller bong men i forhold til din stol er han blot sur.

Med venlig hilsen

Brando Dalfrøcies


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)