Home Non-categorized Det er skammeligt at ingen medier interesserer sig for min side. Det...

Det er skammeligt at ingen medier interesserer sig for min side. Det er skammeligt at Kunstfonden ikke honorerer mig

160

Det er skammeligt at ingen journalister tør bruge ordet starut om mig, hvis det er sådan de føler og oplever siden. De tør ikke sige at en følsom sprogligt begavet person kan være en slags barometer. Det er skammeligt for mennesker med en sindslidelse ligesom mig.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)