Home Non-categorized Læserbrev: Postbuddet har trådt på min violin

Læserbrev: Postbuddet har trådt på min violin

171

Kære The Other Newspaper,

Jeg skal ikke opholde jer unødigt i jeres travle hverdag så jeg har rettet lidt i dette dokument. Den helt korte version er: Min violin er kaput og der er kun én streng der virker. Den lidt længere version er at både postbuddet og jeg har været en odder. Jeg tror postbuddet vil begynde at græde hvis jeg lader violinen ligge i indkørslen. Der er tale om et uhyre indviklet landpostbud.

Med venlig hilsen

Niels Christian Beethoven

Kære Niels,

Det stod klart for mig med det samme, at jeg har mere tid end dig. Jeg sidder her med min guldhat.

Med venlig hilsen

Morten, The Other Newspaper


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)