Home Non-categorized I Sverige må den der skal mindes ikke lave en prik på...

I Sverige må den der skal mindes ikke lave en prik på sin egen mindeplade

277

Gösta Svensson står faretruende nær en spritpen og betragter sin familie som på sjette uge bakser med en mindeplade over ham, som de lejlighedsvist skal se på, i stedet for på ham, hvis det bliver ham der dør først.

I stedet laver han en prik på broren Mårtenssons næse.

Mindepladen er ved at tage form. I midten er fotograf Petter Änglebergs habile portræt af Gösta i sort-hvid og med de traditionelle krydser over øjnene, så det bliver klart for beskueren at man skal gå lidt stille forbi pladen.

Gösta er smigret.

Tænk, at min familie elsker mig så højt.

Sverige er et land med stolte traditioner. Nu rejser stripperen sig op fra stolen hvor hun har siddet og surmulet og tisser på pladen mens alle klapper i takt.

Kære gamle Sverige.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)