Home Non-categorized Harnødv Depps juveler

Harnødv Depps juveler

288

Netop idet jeg aktiverede ringeklokken til det store hus i Clara hørte jeg en bestemt banken på hoveddørens inderside og lagde i samme nu mærke til dørspionen. Jeg blev, under det senere forløb, aldrig rigtig klar om Harnødv Depp allerede fra begyndelsen af vores møde opfattede situationen sådan, at det var ham der “bankede på hos verden” og ikke mig der ringede på hos ham. Var jeg for en stund ham der befriede ham fra en vældig ensomhed?

Melankolikeren Harnødv Depp: kendt fra medierne som politiker og forfatter.

Luften i huset var frisk, som blev der ofte luftet ud, og vi gik gennem først en højloftet gang med to små borde, under det ene stod et par kvindesandaler, herefter forbi to lukkede døre på venstre hånd og ud af en åben dør for enden, der bragte os ind i en sparsomt indrettet stue med bogreoler langs to af væggene og et vindue ud mod haven. I midten af stuen stod en ganske enorm træring med håndtag hele vejen rundt.

-Er skibsror. Hvor smukt.
-Anskaffet for nylig.

Han tog en bog ud af reolen og begyndte at læse der hvor han stod ved reolen. Det var en meget smuk lille blå bog, så jeg lod ham læse uforstyrret i 15 minutter hvorefter jeg gav mig til at sjippe. Læsningen havde åbenbart frigjort nogle uventede følelser i ham for nu flyttede han sig et skridt til venstre og genoptog dybt koncentreret læsningen.

Da jeg kom hjem havde jeg hoste og forsøgte at lime nogle små pinde sammen. Under dette arbejde fik jeg tre indfald vedrørende Harnødv Depps personlighed og konkluderede at han måtte være en trekant.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: September. Der er 13 dage tilbage af måneden som har 30 dage. Det koster derfor 10 * 13/30 = 4,33 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det.