Home Non-categorized Brando Dalfrøcies smidt ud af Følelsernes Parti

Brando Dalfrøcies smidt ud af Følelsernes Parti

208

Han ligner ikke en af Danmarks ensomme. Men han har ”taget deres parti”. Meldt sig ind i Følelsernes Parti. Skrevet en bog. Taget et år fri, hvor han endte med at savne Danmark så hjerteskærende inderligt at han lå og græd på stranden i Tanger en hel morgen. Under falsk navn. Han ”skammede sig forfærdeligt over sit pumakostume”.

Nu har han været ved frisøren.

Hej.

”Hvem er du?”

Jeg er journalisten, der skal bringe det her ud til offentligheden.

”Altid rart at møde en journalist. Er der andre, som har spørgsmål?”

Ja!

”Dig igen?”

Hvordan har du det med, at du her til aften er blevet smidt ud af Følelsernes Parti?

”Morten Hjerl-Hansen?”

Morten Hjerl-Hansen.

”Golo.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)