Home Non-categorized Autofiktionistens eftermiddag

Autofiktionistens eftermiddag

252

En afstumpet mountainbiker kom hjem og kastede sit svedige tøj i bryggerset. Hans kone eller mand kiggede op fra en interessant fiskeret der var brændt på således at finnerne var uspiselige. Så begyndte mountainbikeren at tale i underbukser. Og nøj hvor han kunne tale, for han var krea. Han hadede for hans sorg var udartet til had, for det gør sorg hele tiden for alle mennesker og det er så almindeligt og banalt og normalt, ja, i mine øjne er det det eneste normale ved et menneske foruden sorgvægtningen: 1. Tabssorg, 2. Ensomhed, 3. Sorgen over ikke at kunne skille tingene ad, 4. Længsel og 5. Sorgen over at være os selv nærmest. Og han talte ind til fiskefinnerne brækkede af og hans kones eller mands ører faldt af. Aldrig havde de hørt så meget ævl. Autofiktion der blev optaget med en telefon og udskrevet af Gyldendal. Nu havde læserne et sandfærdigt vidnesbyrd fra en autentisk lidelseshistorie der, blev de enige om og bekræftede de hinanden i, brændte klarere og virkede mere troværdig end deres egne sorger. Her var en mand hvis visdom man kunne frygte. Her var en mand man kunne frygte. Det er nemlig lettere at være småbange for de store end at lave noget hulla bulla kunst som man tør stå ved i en grad så man lever sammen med det hulla bulla man selv har lavet.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: September. Der er 13 dage tilbage af måneden som har 30 dage. Det koster derfor 10 * 13/30 = 4,33 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det.