Home Non-categorized Chefhistorier

Chefhistorier

147

“Min chef er begyndt at fortælle mig historier. Det finder sted når vi følges ad på cykel til stationen. Ikke neutralt-selvhenførte-grænseoverskridende anekdoter. Fucking historier. Den Grimme Ælling, nej. Ting, han selv finder på. I lyset af, at jeg har nogle problemer med ham på jobbet virker det malplaceret at han falder ud af vores arbejdsroller.”

“Man behøver ikke være Victor Hugo for at bedømme hans nonsens til at være vilderen. Fyren har talent. Jeg cyklede ind mellem frugtboder i går fordi hans ævl betog mig og jeg forsvandt fra denne verden i dyb koncentration. Jeg blev nødt til at købe en fersken. Jeg synes det er sjofelt i lyset af, at jeg gerne vil gøre mit arbejde.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: Oktober. Der er 11 dage tilbage af måneden som har 31 dage. Det koster derfor 10 * 11/31 = 3,55 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det. Du kan rekvirere et regnskab over dine indbetalinger til højre ved at indtaste dit telefonnummer.