Home Non-categorized Lækre mennesker har et agtværdigt budskab til os alle: “Fluffa”

Lækre mennesker har et agtværdigt budskab til os alle: “Fluffa”

267

Hvad betyder ‘fluffa’?

“Nu er jeg ikke selv lækker, så jeg er ikke helt klar over hvad det betyder, må jeg indrømme.”

Jeg tror den slags kræver et lækkert menneskes tilstedeværelse.

“Se hende!”

Facebook og Instagram har fået hende til at miste jordforbindelsen.

“Hun svæver over vandene, men lige nu ved vi to hvad fluffa er.”

Det må man sige.

“Om lidt er hun væk for evigt.”

Fluffa.

“Nu kommer hun her hen til os!”

Fluffa.

“Hun har måske tabt noget engang og ser at vi to er filosoffer.”

Fluffa.

“Vi har brunt tøj på.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: Oktober. Der er 15 dage tilbage af måneden som har 31 dage. Det koster derfor 10 * 15/31 = 4,84 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det. Du kan rekvirere et regnskab over dine indbetalinger til højre ved at indtaste dit telefonnummer.