Home Non-categorized Indledende overvejelser om smartphones og cigaretter

Indledende overvejelser om smartphones og cigaretter

171

Smartphones og cigaretter er ikke vævet ind i tilværelsen på en hverken overbevisende, troværdig eller tilfredsstillende måde. Man får for meget gråt ind i livets tæppe. Da jeg vendte hjem fra Rømø og et tiltrængt afbræk fra hverdagen, var min eksistens oplivet, mens min sjæl og ånd novemberslumrede. Jeg fandt et mindre kar og blandede de tre elementer til en langtidsholdbar, novembergrå stjernedrik som jeg vil forsøge at afsætte nipvist til egen og andres nydelse når julesalget går ind.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)