Home Non-categorized Fødselsdag: The Other Newspaper 5 år

Fødselsdag: The Other Newspaper 5 år

190

Mange af mine læsere har ikke lært psykiatriens sprog. Det gør mig egentlig trist til mode. Eftersom jeg ved nøjagtigt hvor denne viden begynder er det værd at tage med her. Vurdér ikke dig selv negativt. Hverken overfor dig selv eller overfor andre. Ellers forråder du ikke alene dig selv og dit livs muligheder men du sænker dig ned i en uoplyst sø.

Det er lettere sagt end gjort. Igen gribes jeg af længsel efter at stå dig bi når du sidder der og koncentrerer dig om alle mine tekster og for en stund bevæger dig ind i ukendt land.

Jeg kan se at igennem alle disse fem år hvor jeg har skrevet The Other Newspaper, nej, jeg ved ikke hvad jeg skal sige. Jeg har glemt hvad det var jeg ville sige. Men det jeg i hvert fald vil sige er at jeg tror på kærlighed. Jeg tror bestemt også på at kærlighed kan gives på mangfoldige måder. Jeg tror dermed at The Other Newspaper er en måde for mig at give kærlighed til min læser, til dig. Jeg er ikke længere helt så usikker på om du vil synes artiklerne er for meget. Jeg ved godt jeg er grænsesøgende. Jeg ved godt jeg presser citronen. Men man kan vende sig til alt. Jeg beder dig min læser om at give disse tekster en ærlig mulighed for at opdrage dig en lille smule. Jeg har været meget igennem i mit liv. Det har du også. Hvis du læser The Other Newspaper er det sikkert at du har mod. Sund skepsis, sund trods. God følelse for hvad der rører sig. At du er vågen gør mig glad. At du våger får mig til at smile. Vi må gå denne mærkelige distance sammen.

Hvad betyder sindets spændstighed? Jeg ved det ikke. Det er et mysterium for mig. Det kan betyde et livligt sind. Det kan betyde et levende sind. Det kan betyde et lyst sind. Det kan også betyde et sagtmodigt sind. Eller et tilbageholdende, roligt analyserende sind. Under alle omstændigheder er vi mennesker, og det er vi jo alle, ofte nedsunket i pladder. Her kommer vedligeholdelsen af sindets spændstighed ind som noget vigtigt.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)