Home Non-categorized Den dag Bigi faldt pladask for Bakse

Den dag Bigi faldt pladask for Bakse

133

Du stod og baksede med et eller andet.
Jeg stod og baksede med mine dansetrin.
Du dansede ikke.
Jeg bød dig op.
Hvad baksede du med, da vi dansede.
Træer.
Træer?
Jeg prøvede at tælle alle verdens træer.
Hvor mange var der?
Jeg nåede kun et stykke op i Sverige.
Det var et større forehavende.
Jeg nåede til Allingsås.
Det er vel sådan det foregår for de fleste.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)