Home Non-categorized Ny bog: Per og Dyveke

Ny bog: Per og Dyveke

101

“Per og Dyveke” er fortsættelsen på “Troels og Line”. Hovedpersonerne har fået nye navne og et flot skib som de sejler til Afrika med. Da de er kommet godt hjem igen begynder en snedig handling. Det er et godt valg af forfatteren. Handlingen er lidt anstrengende og giver Per og Dyveke sved på panden, men der er mange dejlige pauser hvor de bare driver den af og laver ingenting. Bogens længste pause er således sjov for Per og Dyveke mens man som læser bliver hægtet lidt af. Måske vil jeg sige at de lærer hinanden lidt for godt at kende så deres samtaler bliver for indforståede, men det vil jeg ikke sige alligevel.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)