Home Non-categorized Glop Foersoms liv med undervandskamera

Glop Foersoms liv med undervandskamera

148

Glop Foersom har et enormt plexiglasoverdækket badekar under stuegulvet med lunket, klart vand som udskiftes hyppigt. Tropefiskene, små og store, kigger op igennem hans boxershorts og har det fremragende. På sofabordet i en-familiehusets hyggelige stue ligger klenodiet, et lortekamera fra 1984 som flere gange er blevet oversvømmet. Han viser stolt et billede af en død måge der var blevet suget ned i dybet på grund af en bibliotetsregning og lidt vilde indkøb i starten af måneden. “Dengang var jeg en fattig mand med tre ben og en lodden hat i 900-tallets Odense,” lyver han. Det er ok at smøre lidt tykt på og manden har på en eller anden måde ret: Han gik dårligt dengang, han studerede. Således viser mange af overvandsalbummets billeder situationer hvor Glop simpelthen vælter over og ind i ting. “Da jeg var nyuddannet og fik mit første job satte jeg mig på en stol med en stor blå tøjknap. Det blev jeg rig af.” Der er lidt løgn med i billedet, men jeg smiler for dette er både interessant og hyggeligt, mest hyggeligt.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)