Home Non-categorized Et alvorligt stykke

Et alvorligt stykke

122
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

Man kan sige at jeg tager min læser super, super alvorligt. Men ikke som pralende intellektuel, men som min næste. Derfor refererer jeg kun sjældent. Kærlighed praler ikke. Delikate indsigter som Freuds, Darwins, Schopenhauers, Nietzsches og, over en bred kam, sociologernes anser jeg for uintellektuelle. På en måde frastøder de mig. Omvendt udelukker jeg dem ikke. Vi har brug for delikate indsigter også. Alting er ikke små sedler i små skuffer.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)