Home Non-categorized Kursus: “Sådan opfører du dig med forskellige pengebeløb”

Kursus: “Sådan opfører du dig med forskellige pengebeløb”

79

Tractor Tautin har givet et nærkusus i vores landsby. “Sådan opfører du dig med forskellige pengebeløb”. I starten kom han danderende med en femmer som han kastede op i luften. Nu, ved kursets slutning, inviterer han indenfor på et slot i Tu-arc-Duráng han har lånt til lejligheden.

“Goddag mine stolte, glade venner! Hvor er det dejligt, I kunne komme!”

Han er tilsyneladende falsk som et stykke smørrebrød af plastik.

Han blinker til os og hvisker bag hånden: “Læg nu mærke til hvordan jeg opfører mig!”

Han valser indenfor med den lille forsamling efter sig. Bøsseriet er faktisk helt behageligt og børnevenligt.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)