Home Non-categorized Læserbrev: “Jeg har en udmærket jakke. Vaskeanvisningen er faldet af”

Læserbrev: “Jeg har en udmærket jakke. Vaskeanvisningen er faldet af”

136

Niels Christian Beethoven svarer:

Vaskeanvisninger plejer ikke at falde af jakker fordi de er syet på med bast af en mand der taler samtidig over symaskinen. Det er “besynderligt” og “hæsblæsende” at det alligevel er sket. Det er blevet på tide at skille dig af med jakken. Selvom dit brev er ganske kort flyder dine to sætninger mundret og jeg tror du er en begavet herre eller frue. Jeg tror imidlertid ikke at din jakke er særlig flot. Se hellere at få den bortskaffet i en fart.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)