Home Non-categorized Ærterne bestemmer

Ærterne bestemmer

119

Køter Silketoft er den sidste dansker af en ædel, trælevende stamme der både er socialdemokrat, konservativ, enhedslister og DFer. Da jeg, ved at vifte med en trompet, melder min ankomst prøver han sig forsigtigt frem med lidt teenagehumor oppe i bladene: “Jeg havde en salamander der hed Bjarne”. Der bliver stille fra træet. Jeg kigger på The Other Newspapers lysmand og dernæst på vores gaffer, som har valgt sit erhverv fordi han har underbid. Vi bryder alle tre ud i en ukontrolleret fnisen. Luftstrømmen fra vores fnisen rammer træet som får det til at svaje og Køter falder ned med et bump i en sværm af blade. Vi andre klukker. Luftstrømmen fra vores klukken rammer træet som derefter vælter. Vores gaffer stikker af efter en mus der piler forbi.

“Ved I hvad, jeg er træt af eliter og træt af xenofobi og træt af slinger i valsen og lirum larum, så nu har jeg meldt mig under fanerne i Enhedslisten.”

Jeg kigger op i træet. Hans bopæl består af en platform i en mægtig glasboble. Fotografen knipser et par gange:

Perfekt. Perfekt.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)