Home Non-categorized Redegørelse for meningen med et digt, som ikke bør skrives fordi selve...

Redegørelse for meningen med et digt, som ikke bør skrives fordi selve meningen er for fjottet

127

Meningen er at tårne som regel er højere end træer. Dette belyses gennem tredive vers. Der findes selvfølgelig undtagelser hvor det omvendte er tilfældet men denne overvejelse berører digtet ikke, hverken direkte eller antydningsvist. I fjortende vers kommer der pludselig en mand i gul regnfrakke ind i digtet. Hans talegaver og behagelige opførsel nødvendiggør næsten at digtet bør skrives, men der sidder en igle på hans skulder og man spørger sig selv hvor silen den stammer fra. Meningen må være at han har sovet med en flodvandrers gummistøvler som hovedpude. Men dette er ubekvemt og dermed er meningen for fjottet.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)