Home Non-categorized ”Lige nu er det vigtigste vi kan gøre at få så mange...

”Lige nu er det vigtigste vi kan gøre at få så mange som muligt til at forstå at verden slet ikke fungerer”

162

”Lige nu er det vigtigste vi kan gøre at få så mange som muligt til at forstå at verden slet ikke fungerer.”

Det lyder vigtigt.

”Det er vigtigt.”

Men hvad mener du? Hvorfor udtaler du dig om politik, når du kun spiller en birolle i den store sammenhæng?

”Jeg er Harry Klemme. Jeg spiller vandfaldet i scene 3.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: Oktober. Der er 12 dage tilbage af måneden som har 31 dage. Det koster derfor 10 * 12/31 = 3,87 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det. Du kan rekvirere et regnskab over dine indbetalinger til højre ved at indtaste dit telefonnummer.