Home Non-categorized Mine grimme oplevelser i OPEC landene

Mine grimme oplevelser i OPEC landene

129

Efter et lidt “vattet” foredrag om biers intelligens indtager Bent Hokóber podiet. Det virker lidt latterligt, eftersom folk er begyndt at forlade lokalet. Men Hokóber er snedig og vælger et slibrigt emne, som alle kan forholde sig til: sex. Han beretter malende om en kvindelig bølle der kom ind ad vinduet.

“Så havde vi sex.”

Hokóber giver sig tid til at spise en fersken og fortsætter:

“Så havde vi sex igen.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)