Home Non-categorized Ubehagelige ting er ikke en del af virkeligheden

Ubehagelige ting er ikke en del af virkeligheden

54
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

To forskere står med front imod hinanden i halvanden meters afstand. De skal se hvem der kan presse en citron i øjnene på den anden. Den ene, en ferm lille dame i halvtredsårsalderen, rammer plet. En stråle lige ind i David Takhøjs højre øje.

“Det gjorde ondt, men det er ikke sket. Det gjorde alt for ondt til at det er sket. Ligesom dengang gribbe angreb mig da jeg læste højt af Niels Christian Beethovens ‘Emner og anliggender’ i Nevadaørkenen. De må have troet jeg var død fordi bogen simpelthen er så dødkedelig.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)