Home Non-categorized Man fejllæser The Other Newspaper, hvis man forstår den som postfaktuelle platheder....

Man fejllæser The Other Newspaper, hvis man forstår den som postfaktuelle platheder. The Other Newspaper er et studieobjekt. En roman.

142

Fra Samfundslex:

Postfaktuelt samfund

Et samfund, hvor følelser, fortællinger og spin kan betyde mere end viden. Fakta og forskningsresultater ignoreres, hvis de ikke passer til ens meninger, eget verdensbillede eller politiske dagsorden.

Postmodernismen (mange typer sandheder) kan jeg holde til, men dens slyngveninde Postfaktualiteten (ingen sandheder) kan jeg ikke holde til. I Postfaktualiteten frakendes filosofien værdi og adskilles i samme greb fra det skønne. Men dens lidenskab kan ingen slukke. Retfærdigheden har ingen markedsværdi, men hvad så. Filosofien er sej. The Other Newspaper vinder daglige sejre på Postfaktualitetens mærkværdige skueplads og den gør det urovækkende og nyskabende og med masser af humor, varme, vid og filosofi.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)