Home Non-categorized Venlig mand slået i øjet med beskeden: ”Sådan er jeg!”

Venlig mand slået i øjet med beskeden: ”Sådan er jeg!”

56
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

Du ser rædselsfuld ud.

”Jeg ligner lort.”

Totalt grim.

”Ja.”

Dit røvhul.

”Ikke på den måde.”

Tys!

”Du lod dig bare rive med.”

Jep.

”Jeg skal lige have en tår vand.”

Du blev slået i øjet med beskeden: ”Sådan er jeg!”

”Ja.”

Havde du forinden forsøgt at sige noget dannet til voldsmanden?

”Ja. Jeg forsøgte at sige noget dannet.”

Det var da også utrolig dumt.






(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)