Home Non-categorized Mand køber ko

Mand køber ko

182

Jeg vil gerne købe den Aberdeen Angus.

Den koster 5500 kroner.

Det betaler jeg ikke.

Du burde beundre min malkeko og eftertragte dens venskab i ærbødighed. Jeg regner ærlig talt med at du må være uvidende om dens menneskelige kvaliteter. Almindeligvis anses det for afstumpet at kasseindordne sine medkøer, men ved du hvad, jeg er så vant til det. Hvis du, dine følelser og dine interaktioner og dine medmennesker virkelig er varer så hør her: Min malkeko er en af de fineste varer du nogensinde kommer i nærheden af.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)