Home Non-categorized Romanbegyndelse med centrallås

Romanbegyndelse med centrallås

115

Da Uld Nærpat opdagede at han havde fået fred med alle sindets forstyrrende småting fandt han samtidig ud af at han boede på en ø. Det var en stor fejl, indså han, og han kunne ikke lide huset. Der boede tre familier og lugten af pæredesserter var uudholdelig.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: September. Der er 12 dage tilbage af måneden som har 30 dage. Det koster derfor 10 * 12/30 = 4,00 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det.