Home Non-categorized Velkommen til haven. Der er 1000 ting jeg ikke har tænkt på,...

Velkommen til haven. Der er 1000 ting jeg ikke har tænkt på, men velkommen til haven.

121

Du sendte os en invitation hvor der stod “Velkommen til haven. Der er 1000 ting jeg ikke har tænkt på, men velkommen til haven.”

Sendte jeg jer ikke en invitation hvor der stod “Velkommen til laven. Der er 1000 ting jeg ikke har tænkt på, men velkommen til laven”?

Laven? Nej. Du skrev altså haven.

Det er skægt. Det havde jeg ikke tænkt på.

Du skrev dato og alt muligt på. Vi er kommet her for at feste med dig. Vi har glædet os, kan du tro. Til at se dig. Hvordan har du det?

Jamen jeg synes jeg har det godt.

Du ligner altså én der føler sig temmelig sikker på at han skrev laven og ikke haven.

Jamen jeg skrev laven.

Men hvad betyder laven?

Det er når man laver noget. Jeg er ikke sikker. Jeg tror det er sådan. At lave et bord af træ, betyder at snedkerere et bord af træ. At lave en pølse betyder at stege en pølse eller at gå på toilettet. At lave rav i den betyder at lave splid, hurlumhej eller optøjer.

Det giver mening.

Gør det?

Ja. Fuldkommen. Intet har nogensinde givet så god mening, hvis du spørger mig.

Hør, jeg har set dig før, har jeg ikke?

Jeg er din bror.

Jamen det er rigtigt ja. Nå, men lad os da gå om i haven og få lavet det bord. Jeg har noget træ parat. Men vi kan begynde med at planlægge. Det kræver ikke andet end en kuglepen og noget at skrive på. Når man arbejder skal man altid have det rigtige værktøj. Jeg har noget meget fint snedkerværktøj … Pas på. Du går ind i træet.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)