Home Non-categorized Ny bog: Mennesker der ikke har det godt

Ny bog: Mennesker der ikke har det godt

117

Forsiden af denne rigt illustrerede kaffebordsbog prydes af et fotografi af en midaldrende mand der sidder på græsset under et æbletræ i en akavet bagoverbøjet stilling med det ene ben trukket ind under kroppen. En slags Christina’s World med omvendt fortegn, eftersom manden her ses forfra, i modsætning til Christina på Andrew Wyeths billede. Han har, ligesom Newton i sin tid, fået et nedfaldende æble i hovedet. Men han kan ikke bruge det til noget. Newton har allerede forklaret os tyngdeloven som dermed ikke har gjort noget godt for denne mand. Hvis man ikke køber bogen på grundlag af dette rørende og tiltalende menneske er man, efter min mening, hårdhjertet og urimelig overfor boghandleren. Det skal lige siges med det samme at jeg købte den prompte.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)