Home Non-categorized Han led af voksgrinen

Han led af voksgrinen

133

En mand går ind i de ni skove for at reparere en bænk. Det lykkes. En drossel hjælper ham med at bære skruen selvom han er en både fingernem og hærdebred karl. En løve bærer hans skruetrækker i munden, selvom han bærer et helt spritnyt værktøjsbælte. En pingvin bærer hans boksershorts selvom de varmer dejligt. Han fikse blå og luftige halstørklæde bæres af to rækker mus. Da han kommer til floden, som han sagtens kan vade over, bliver hjælpsomheden ham irriterende og han begynder at hvæse ad en hare som står og vasker en enorm mængde beskidt tøj. Haren bliver naturligvis fortørnet og sværger at den ikke vil gøre arbejdet færdigt med mindre manden klæder sig ud som Voltaire og sætter sig ved et sammenklappeligt bord og laver fine blå prikker på et pergament. Manden laver prikkerne mens haren sidder på hans skulder og følger med. Da han har tegnet 29 prikker fylder haren mandens venstre øre med den fineste hudfarvede voks. Manden der lider af den sjældne sygdom voksgrinen bryder ud i en rungende latter der virkelig gør indtryk.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)