Home Non-categorized Det bekommer mig utroligt

Det bekommer mig utroligt

137

Det bekommer mig utroligt at høre på en livsuerfaren. Der findes mange almindeligheder man kan læse sig til uden at havne på et mere oplyst sted eller på nogen måde være blevet beriget åndeligt betragtet. Derfor har vi her på redaktionen sagt “jo!, det kunne da være helt sjovt at høre på det, som Morten gerne vil høre på, nemlig en lille skønlitterær beretning af en livsuerfaren.” Det har imidlertid været yderst vanskeligt at finde en forfatter uden livserfaring. Det er mig derfor en særlig, og sikkert forbigående, glæde at præsentere en forfatter man ikke kommer uden om. Hvis man kommer gående hen imod ham vil han forsøge at blokere ens videre fremfærd med overvejelser frem og tilbage om ingen verdens ting. Han har solgt 7 eksemplarer af sin seneste bog. Mine damer og herrer. Tag godt imod Koster Ivan.

Tak, tak. Der var engang to par sko. Egentlig meget forskellige, fordi de var ejet af to meget forskellige tvillinger. Den ene tvilling var bange for døden og den anden hed Lotus. Det var en mand og en kvinde og da vi møder dem er de 45 år gamle og går og fejer lagkagekrymmel sammen i en dunkel hangar i Rio de Janeiro. Tak, tak.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)