Home Non-categorized Fletcher og Katja i munden på hinanden: “Jeg elsker København”

Fletcher og Katja i munden på hinanden: “Jeg elsker København”

98

Fletcher uddyber. “Ja. Jeg elsker København! Jeg elsker landet er lidt mere kryptisk hvad idéindhold angår, den slags skal lyse ud af én, hvilket det også gør for mig, med eller uden træsko.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: September. Der er 12 dage tilbage af måneden som har 30 dage. Det koster derfor 10 * 12/30 = 4,00 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det.