Home Non-categorized Vinter Takhøj undersøger begavet forholdet mellem is og isbjørne i ny bog

Vinter Takhøj undersøger begavet forholdet mellem is og isbjørne i ny bog

142

Is og isbjørne hører sammen. Det ved enhver. Men er det så enkelt? Hvad er det der er så enkelt? Hvorfor spørger jeg Dem? Isbjørne har pels under lapperne, men hvorfor? Det er der ikke en levende sjæl der forstår. Som enhver opmærksom, ordentlig, god, mellemhøj og nybarberet læser sagde jeg disse ting til mig selv da jeg åbnede den knasende flotte hvide og iskolde bog fra geniet Vinter Takhøj. Det er Sofus Ha-bu-Ha Petersen der har skrevet den. Jeg tog al min viden og kastede den i en af disse grave man kender fra filmen Amadeus. Dermed kunne jeg ikke engang tale, da jeg så det frygtelige billede på side tre hvor en isbjørn spiser krebs på den mest primitive og uappetitlige måde jeg længe har hørt om. Bogen kommer helt uden om det vidensfetichistiske spørgsmål Hvad bor der ellers i de arktiske egne, og det var jeg ret taknemmelig for. Der lever nemlig også fisk og dem kan jeg ikke tåle synet af. Ja, de passer bedst til at blive stegt i smør. Hornfisk, for eksempel, kan jeg godt lide.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)