Home Non-categorized Joster Kirschbaums fredelige søndag

Joster Kirschbaums fredelige søndag

96

Se, helt oppe i et hjørne af det gamle pakhus i dok 44 lå et gammelt hus. Her voksede græsset grønt ned til den lille å, for det var sommer. Den gamle havnearbejder Robin Jenkins havde et bageri i den modsatte ende og her kørte man frem og tilbage med gaffeltrucks med lægter, brædder og andre trævarer fra skibene. Alle skibe var festklædte i dag for et lille eventyr skulle finde sted. Men hvor var månen? Jo, den var rullet bardus om på siden ved Coppersmith Trading’s store kontorbygning og der lå den trygt og godt.

Joster Kirschbaum trådte ind.

“Det er nogle dejlige apparater I har her!”

(Jeg har glemt at nævne at der stod et langbord med apparater midt på gulvet.)

“Og sikke en flot krigsliderlig amerikansk general der sidder dér på den blå, drejelige kontorstol!”

(Jeg har glemt at nævne at der sad en amerikansk general på en blå stol.)

“Jeg snupper en vaffelis.”

(Jeg har glemt at nævne at der hang en sølvsnor med vaffelis ned fra loftet.)

“Så siger jeg mange tak og rigtig god festdag!”

(Jeg har glemt at nævne at Joster Kirschbaum var en meget høflig mand.)


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: Oktober. Der er 11 dage tilbage af måneden som har 31 dage. Det koster derfor 10 * 11/31 = 3,55 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det. Du kan rekvirere et regnskab over dine indbetalinger til højre ved at indtaste dit telefonnummer.