Home Non-categorized Feofar Prutkner: “En prut er vanskelig at tale om”

Feofar Prutkner: “En prut er vanskelig at tale om”

47

En prut er vanskelig at tale om, for der findes kun én navngivet type, nemlig Linnés “En stegt slem”, som han registrerer videnskabeligt under arbejdet med systematiseringen af botanikken en skøn julidag i 1750: “En stegt slem”, skriver han, i dansk oversættelse ved undertegnede, “lyder som millioner af roer der lander oven på en telefonbog – og prutten lugter derefter!”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)