Home Non-categorized Sugepluge Tørglobus’ drømmerier

Sugepluge Tørglobus’ drømmerier

151

Ud for Bhutan er der ikke noget vand fordi landet grænser op til Tibet og Indien. Derfor var Sugepluge Tørglobus’ sejlads noget besværlig og aparte. Hajerne lå og spjættede og tænkte på hvorfor denne historien var indledt så besynderligt.

“Vil De se på et slips?”

Sugepluge kom ud af sine dagdrømme og lagde en kastanje på disken.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: Oktober. Der er 11 dage tilbage af måneden som har 31 dage. Det koster derfor 10 * 11/31 = 3,55 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det. Du kan rekvirere et regnskab over dine indbetalinger til højre ved at indtaste dit telefonnummer.