Home Non-categorized 46 år

46 år

117

Det er mærkeligt at være mand. Det må være mærkeligt at være kvinde. Det må også være mærkeligt at være barn. Tre slags mærkeligheder, blandt mange.

Jeg har aldrig mødt en mand, kvinde eller barn der var mere mærkeligt end disse tre indledningsvis nævnte mærkeligheder, men jeg kender dog mærkeligheder der langt overgår selv dem i mærkelighed, men den slags mærkeligheder har jeg brug for atter andre mærkeligheder til at gøre lidt mindre mærkelige så jeg kan række ud efter en kop te og smile af det du netop sagde “imens vores varme blikke mødes”, for jeg er en klog mand, ja, ligesom Oscar Wilde.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: Oktober. Der er 11 dage tilbage af måneden som har 31 dage. Det koster derfor 10 * 11/31 = 3,55 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det. Du kan rekvirere et regnskab over dine indbetalinger til højre ved at indtaste dit telefonnummer.