Home Non-categorized Kvinder kan ikke rigtig noget og mænd kan egentlig heller ikke rigtig...

Kvinder kan ikke rigtig noget og mænd kan egentlig heller ikke rigtig noget

63

Kalle har “stødt” sin fod, meget, meget lidt, for han hinker for meget. Han kan ikke rigtig hengive sig til syning, mens han venter på at foden får det bedre, for den makker ikke ret, når han går frem og tilbage i lillestuen mellem nålepuden foran Inge og syæsken på bordet med nissen. Det kniber. Han falder, snubler og falder på grund af en omvendte placebovirkning, der kommer til udtryk ved, at han nægter at tro på at såkaldte hjemlige sysler, og af dem kender han kun syning, hjælper.

Inge Evighed syer et sjal til ham. Det kommer til at se dumt ud. Mænd skal ikke gå med sjal. Ifølge mig og sikkert også i følge dig. Det kan ikke gentages for ofte her i The Other Newspaper.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)