Home Non-categorized Breston Hadley er amerikaner og ved derfor hverken hvad han skal sige...

Breston Hadley er amerikaner og ved derfor hverken hvad han skal sige eller gøre

48

Han har lavet noget rimelig amerikanerfrihedsagtigt som alle, ham selv inklusive, kan se hvad er og han bruger han alt for mange kræfter på det. Det er lavet i de fries land af en fri mand. Det hedder: Hørmlum X14.

Vi skal ikke tale om Hørmlum X14 i dag, for alle kan se hvad det er, men hvorfor du bruger så mange kræfter på det.

“Det er allerede synligt.”

Det er det, jeg mener.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: Oktober. Der er 11 dage tilbage af måneden som har 31 dage. Det koster derfor 10 * 11/31 = 3,55 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det. Du kan rekvirere et regnskab over dine indbetalinger til højre ved at indtaste dit telefonnummer.