Home Non-categorized Ny vare: Samtalelydfiler med gamle, glade, garvede psykiatribrugere

Ny vare: Samtalelydfiler med gamle, glade, garvede psykiatribrugere

50

Politikere fra det ekstreme højre er kolde. Det er ikke sådanne typer som initierer eller vedligeholder venskabelig, hyppig, bilateral kontakt på den modne og i virkeligheden smukt slidte måde som jeg personligt foretrækker og synes er så skøn og som jeg kender fra mine egne gode venskaber, hvor vi bruger ordene præcist, underfundigt, store og små ord. De er ”friske” de her typer. Der er masser af hurtige ting de gerne lige vil sige.

Dialogkaffe? Nej tak. Jeg har stor respekt for Özlem Cekic og dialogkaffe, men jeg orker det ikke.

Min umiddelbare idé er at gode venskaber ind imellem bør gøres til en slags lydvare. Hvordan kan de overhovedet blive lydvarer? Venner kan da optage samtaler på bånd. Ja, det ville være mit bud. Jeg synes det kunne være den smukkeste vare, foruden kunstværker og litteratur, at gå på nettet og høre varme mennesker der kender hinanden super godt og elsker hinanden super meget tale. Altså ordmennesker. Interviews er forbudt. Og så skal de begge være bevidste om at de ikke selv er varer, men at nu er venskabet varen.

Jeg ved ikke om jeg selv vil afprøve ideen. Jeg kan bare så godt lide at høre kærlighed.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)