Home Non-categorized År 1202: To højt begavede analfabeter har samtale om bog

År 1202: To højt begavede analfabeter har samtale om bog

25

Hvad er det du kommer med dér?

Hvor?

Under din arm.

Jeg ved det faktisk ikke.

Næh. Det ligner ikke rigtig noget.

Tror du vi en dag bliver i stand til at tæmme lynets kræfter og stoppe dem ind i en maskine af endnu ukendte materialer uden hjul og ydermere formår at forbinde dem således at vi alle kan sidde og spilde tiden uden at ses?

Det var faktisk lige det jeg tænkte da jeg så dig komme gående.

Her har du mig, dit fuckhoved.

Din fucking nar.

Det er en bog, din slapsvans.

Giv mig den.

Tag lortet.

Hvad handler den om?

Jeg har fået at vide at den handler om mig.

Dig?! Det lyder kedsommeligt.

Røvhul! Ville du have den skulle handle om dig?

Ja.

Men jeg arbejdede i en have i nogle år. En klosterhave. Det var en ung nonne der skrev lortet.

Du skal passe på den.

Men hun havde kun et ben.

Hun kunne vel hinke.

Hun hinkede, hun syede, hun lo.

Du lugter af filt.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: September. Der er 13 dage tilbage af måneden som har 30 dage. Det koster derfor 10 * 13/30 = 4,33 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det.