Home Non-categorized Hvilke karakteregenskaber bør vi forvente hos en politiker?

Hvilke karakteregenskaber bør vi forvente hos en politiker?

38

Politikere skal være *kunstnerisk begavede, filosofisk forpinte, visionære, men, desværre, overtrætte forbilleder der erkender sig selv som vrag*. Det er det som folket lige skal se at lære i livets skole og, eftersom denne skole er blevet invaderet af kapitalistisk tænkning på en livsverdensforandrende måde som end ikke kapitalisterne kan *beskrive*, er det os på venstrefløjen der skal lære folket hvad en politiker skal være. Det kan vi passende gøre i essays og debatbøger der ikke er alt for arrogante og berøringsangste.

Læg mærke til at der kun er to positive ting en politiker skal være: kunstnerisk begavet og visionær. Resten af egenskaberne er tungen ud ad vinduet trættende. Men de to egenskaber kan, i bedste fald, være guld værd for en befolkning.

Vi som befolkning er tilmed så gunstigt stillede at det er overkommeligt at verificere disse to egenskaber.

At kræve at politikere skal være sådan er at stille et krav til *karakteren*.

Det mest irriterende ved trumpismen er når vi på venstrefløjen sidder og stikker til småudfordringer.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: September. Der er 13 dage tilbage af måneden som har 30 dage. Det koster derfor 10 * 13/30 = 4,33 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det.