Home Non-categorized I gamle dage samledes man om åndelige sværvægtere

I gamle dage samledes man om åndelige sværvægtere

19

Hej Pusling.

Hej Ravn.

Hvad har du taget med til os i dag?

Et billede.

Kvinden holder noget op imod den åndelige sværvægter.

Ja.

Hvad er det?

Et gult stykke stof eller noget gult i hvert fald.

Hvor er hendes højre hånd?

Den er meget tæt på den åndelige sværvægter i hvert fald.

Man samledes om åndelige sværvægtere dengang.

Det må man sige.

Der er ikke så mange flotte på billedet.

Flotte har flere ting de skal tænke på. Sådan var det også dengang.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: September. Der er 13 dage tilbage af måneden som har 30 dage. Det koster derfor 10 * 13/30 = 4,33 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det.