Home Non-categorized Preben Melver ansøger Trump om Facebook må blive anerkendt som en religiøs...

Preben Melver ansøger Trump om Facebook må blive anerkendt som en religiøs tro

9

Kære Trump,
Bare rolig. Det man tror på er ikke Facebook som isoleret fænomen men noget der hedder Hoobie Joobie. Jeg tror at alle der har prøvet at være på internettet, og her taler vi trods alt om 400 milliarder mennesker, har oplevet at blive behandlet sløset. Vi er syndere, ikke sandt? Men den kærlighed altså. Jeg tror vi kan komme et langt stykke videre ind i det nye årtusinde med Hoobie Joobie, men problemet er at jeg ikke ved hvad det er. Måske kan du hjælpe mig med en kortere definition i form af et af dine eksklusive, præsidentielle Tweets.

Venlig hilsen
Preben Melver
Bogense


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: September. Der er 13 dage tilbage af måneden som har 30 dage. Det koster derfor 10 * 13/30 = 4,33 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det.