Home Non-categorized Starttekster og sluttekster på film

Starttekster og sluttekster på film

21

Starttekst:

I 1392 er Dora Uttetal en af de mest opblæste intellektuelle i Danmark og en nær ven af kongen. Tre ligegyldige egetræer vogter riget mod nord. Hele Spaniens befolkning er flyttet ind på Vesterbro og bliver hånende kaldt dildmænd fordi de handler med persille. En vintermorgen svæver månen højt over skyerne…

Sluttekst:

Dora Uttetal giftede sig senere med kongen, uden hans vidende, og sammen fik de 16 børn. Kongen blev spist af sin hest præcis 20 år efter brylluppet og giftede sig aldrig igen…


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: Oktober. Der er 12 dage tilbage af måneden som har 31 dage. Det koster derfor 10 * 12/31 = 3,87 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det. Du kan rekvirere et regnskab over dine indbetalinger til højre ved at indtaste dit telefonnummer.