Home Non-categorized Mand køber Facebook med sit kropssprog

Mand køber Facebook med sit kropssprog

16

Hej Mark Zuckerberg,

Jeg køber Facebook med mit kropssprog. Køber Facebook med mit kropssprog. Lad mig fortælle dig lidt om sprog før vi går over til noget så sublimt som kropssprog og, endnu mere sublimt, mit kropssprog. Den enkleste måde vi kan tale på er pffft[+musik]. Fløjte med munden oven i musik. Sammen med en person vi kender rigtig godt. Det kender alle ægtepar. Venner kender det ikke så godt. Facebookvenner kender det overhovedet ikke, for Facebookvenner fløjter ikke oven i musik. Musik er popmusik. Det er det ofte her i verden. Amerikansk gennemproduceret lort. Ved at fløjte oven i et stykke popmusik pffft[+musik] kan vi kommunikere hvad efterårsaftenen består af foruden mørke. Vi kan symbolisere med fløjten oven i musikken. Og nu kender alle der ser det her mig og mit image og ingen kender dig. Ergo køber jeg Facebook med mit kropssprog ved at tænde musikken og fløjte lidt oven i. Jeg oversætter mit kropssprog til irriterende fløjt oven i blødagtig musik.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)