Home Non-categorized Brevkassen: Hindbær og prutter

Brevkassen: Hindbær og prutter

14

Kære The Other Newspaper,

Jeg spiser mange hindbær og har lige slået en prut.

Med venlig hilsen

Ørsa Rugtkvad

Kære Ørsa,

Det er helt klart vores vurdering at du fiser og at prutten lugter dårligt. Du skriver endvidere at du spiser mange hindbær og lige har slået en prut. For at kunne afgøre om der er sammenhæng mellem de lækre bær og den lærke lærke skal du være mere præcis i din sprogbrug. Vi har analyseret din sætning for dig og fundet ud af at du kommer med to udsagn om to sagsforhold: 1. Du spiser mange hindbær. 2. Du har slået en prut. Kan du se fejlen? Når udsagnene står isoleret og i rækkefølge kan man se fejlen ved at læse de to udsagn igen. Fejlen er at du har slået en prut. Du kunne have tabt hindbærrene ved at komme til at grine. En prut lægger også op til at man snupper en håndfuld fra en andens bunke.

Med venlig hilsen

Morten Hjerl-Hansen

The Other Newspaper


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)