Home Non-categorized Brevkassen: “Hvor mange mexicanere boller netop nu og har de en hjemmeside?”

Brevkassen: “Hvor mange mexicanere boller netop nu og har de en hjemmeside?”

13

Det er Simone Kepler, en fjern efterkommer af astronomen Johannes Kepler, hun har, blandt andet, arvet hans kikkert, der spørger: ”Hvor mange mexicanere boller netop nu og har de en hjemmeside?”

Garnt Feber svarer:

Kære Simone,

Jeg ved ikke hvor mange mexicanere der boller lige nu og der findes ikke hjemmesider for den slags ting. Du må, oppe i dit hoved, være indstillet og fremover forberedt på at ikke alle ting er ting i årets egentlige betydning. Ordets. Ja, jeg kom til at skrive årets. Det var en freudiansk fortalelse.

Med venlig hilsen

Garnt


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)