Home Non-categorized Adult member of audience has inexplicable drooling attack during applause

Adult member of audience has inexplicable drooling attack during applause

598
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

One year ago: His wife shone with delight after yesterday’s concert in Forum, Copenhagen, while he got a drooling attack. The beautiful woman could not do anything and said that it was both embarrassing and strange. I rather like to drool, was the man’s comment.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)