Home Non-categorized Hottentot Island: Demand for people with fully legal but unreasonable requirements

Hottentot Island: Demand for people with fully legal but unreasonable requirements

553
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

Hottentots are quite small. Now they have settled on an island to be left in peace. From all the tall ones. But if you are small and have fully legal needs that are quite unreasonable, the little strange ones offer a free ferry ticket. Do you fancy being awakened by a self-important person who, by mistake, wishes you a happy birthday by a text message?






(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)